Бійці легіону «Свобода Росії», «Російського Добровольчого Корпусу» (РДК) та Сибірського батальйону сьогодні, 16 березня, оприлюднили спільне звернення до російського диктатора Володимира Путіна. Добровольці озвучили умову для можливих переговорів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на опубліковану на Telegram-каналах РДК, ЛСР та батальйону «Сибір» спільну заяву.

«Представники добровольчих підрозділів зазначили, що у прикордонних регіонах РФ кілька днів тривають бойових дій, проте Кремль намагається блокувати евакуацію місцевих жителів, зокрема через намір не »затьмарювати" картинку про процес псевдовиборів, — йдеться у заяві.

Добровольці наголошують, що через виключно амбіції очільника Кремля «продовжують страждати і гинути мирні люди».

«Ми закликаємо тебе припинити цей цирк, подумати про долі ні в чому не винних росіян та дозволити евакуацію цивільних із зони бойових дій. Твої вибори давно вже перетворилися на повний фарс. Припини заганяти простих людей для участі у твоїй виставі на виборчі дільниці під бомби та артилерійські обстріли», — передають у РДК, ЛСР та Сибірському батальйоні.

Бійці звертають увагу, що Путін давно втратив свою легітимність, а «за нинішніх обставин зникла навіть і видимість виборчого процесу».

«Всім очевидно, що Росії потрібні негайні та докорінні зміни», - наголошується у спільній заяві.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ