У середу, 4 серпня, ворожі війська Російської Федерації продовжили обстрілювати українські позиції.

Від початку поточної доби бойовики п’ять разів порушили «режим тиші» на Донбасі. Про це інформує штаб Операції об’єднаних сил на сторінці в соціальних межах.

Напади окупантів відбулися неподалік Павлополя, Гранітного, Південного та Мирного. Російські найманці застосували великокаліберні кулемети, протитанкові гранатомети та стрілецьке озброєння.

У Луганській області представники Збройних сил України зафіксували проліт безпілотника бойовиків типу «Орлан-10». Техніка ворога перетнула лінію розмежування.

Унаслідок нападу українські військові залишилися неушкодженими. Наша держава звернулася до представників ОБСЄ та повідомила про нові порушення з боку окупантів.

Також на Донбасі виконують роботу фахівці Державної служби з надзвичайних ситуацій. Сьогодні сапери обстежили 5 гектарів території та знищили 102 вибухонебезпечні предмети.

Як писав «Вголос», з четверга, 5 серпня, в Україні увійдуть в дію нові правила перетину кордону. Так, обмеження потрібні для того, щоб зупинити поширення нового коронавірусного штаму «Дельта».

ІА "Вголос": НОВИНИ