Російські військові продовжують грабувати помешкання українців. Так, один окупант розповів по телефону, що вкрав навіть магнітики на холодильник.

Про це повідомила пресслужба Держспецзв`язку у телеграм.

Рашист під час телефонної розмови зі своїм братом розповів, що його здивувало, як часто українці подорожують. Тому він вирішив вкрасти сувеніри з-за кордону.

«Я набрав магнітики. Ми колись у будинку оселилися, вони, є*ать, такі мандрівники: вони були в Китаї, в Італії, у Парижі. До*уя, коротше, де були. Вони їм не потрібні, не знадобились, по ходу, ось я їх собі взяв», - сказав окупант.

Він також розповів, що його побратими крадуть з українських осель навіть плити та будівельні інструменти.

Зараз окупант шкодує, що його награбоване «добро» згоріло. Він встиг набрати косметичні засоби та кавомашини, щоб переправити додому та продати.

Вголос раніше писав, що у порівнянні з початковим планом за 100 днів армія Російської Федерації не досягла жодної зі своїх стратегічних цілей. Так, росіянам не вдалося досягти своїх початкових цілей із захоплення Києва та центрів влади України. Завдяки стійкому опору українців та нездатності росіян убезпечити аеродром Гостомеля у перші 24 години, наступальну операцію РФ вдалося відбити.

ІА "Вголос": НОВИНИ