Військові РФ масово вивозять озброєння зі складів із боєприпасами в Білорусі. Зокрема, згідно з домовленостями країн розпочато вивезення зброї до 1061-го ЦМТЗ Південного військового округу.

До кінця серпня окупанти планують вивезти 12 тис. тонн боєприпасів, пише український військовий експерт і блогер Олександр Коваленко.

«З цього можна зробити два позитивні та один негативний висновок», – зазначив він.

Так, за його словами, вивезення боєприпасів означає, що в РФ проблема з логістикою щодо своєчасної доставки озброєння в потрібній кількості на фронт настільки гостра, що вона використовує для забезпечення своїх окупаційних військ ресурс білорусі.

Причому це не єдиний факт вивезення зі складів білоруської армії техніки й боєприпасів.

"А чи буде таке дійство відбуватися в країні, яка готується до вторгнення в сусідню країну? Тобто, це ще одна нагода сумніватися у вторгненні в Україну білоруської армії, яка в нинішніх умовах вже перетворилася ще й на ресурсну базу для підживлення зс рф – зазначив Коваленко.

Негативний момент, за його словами, полягає в тому, що гострого та безповоротного дефіциту в накопиченні боєприпасів у військ РФ поки що не передбачається, хоча швидкість доставки їхнім передовим підрозділам залишає бажати кращого.

Читайте також:

Росія готує наступ на Вознесенськ – військовий експерт

На Луганщині обстріляли авто з топ-колаборантами

Атака на Харків: воєнний експерт пояснив, чого чекати від росіян

 

ІА "Вголос": НОВИНИ