У Харкові російські загарбники обстріляли школу з «Градів».

Про це повідомляє у Телеграмі Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова.

 

«За останню ніч обстріляні будинки в Сєверодонецьку та Рубіжному Луганської області. Зруйновано житловий будинок, знайдено тіло одного загиблого. Кількість жертв ще уточнюється. У Харкові окупанти обстріляли школу з «Градів», - поінформувала Денісова.

 

Також вона зазначила, окремо вона уточнила, що російські терористи за добу завдали ракетних ударів по Луцьку, Рівному, Житомиру, Харкову, Києву, Сєверодонецьку та Рубіжному. За її даними, Маріуполь - під килимовими бомбардуваннями.

Омбудсман зазначила, що рашистські війська накрили вогнем житловий мікрорайон у Чернігові, - прилетіло три міни. Попередньо, загиблих та травмованих немає, інформація уточнюється.

«Населений пункт Криворізького району зазнав удару системою залпового вогню «Торнадо-С». Ракета була оснащена забороненими касетними боєприпасами. Повна інформація щодо постраждалих та пошкодженої інфраструктури уточнюється», - заявила вона.

 

Як писав «Вголос», російські окупанти вдаються до злочинних способів ураження цивільних громадян та здійснює мінування території України залповими дистанційними системами.

Також ми повідомляли, у Київській області протягом минулої доби російські окупанти здійснили 40 обстрілів житлових масивів та соціальної інфраструктури.

ІА "Вголос": НОВИНИ