Укрзалізниця звернулася до всіх країн Європи та Азії із закликом зупинити будь-яку взаємодію залізничних адміністрацій з країною-агресором – Російською Федерацією. Відповідне звернення розіслано до адміністрацій усіх залізниць, які здійснюють перевезення з Росії.

Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці».

Вони зазначили, що провідники, складачі поїздів, диспетчери, машиністи РЖД, які виконують злочинні накази та везуть танки, воєнну техніку та окупантів до коридорів України, більше ніколи не будуть мати почесного звання залізничник, адже вони вбивці. Своїми діями вони вбивають мирне населення та чинять геноцид над українським народом.

"Росіянине, ти вже не можеш нікуди літати, а тепер ти не зможеш нікуди і їздити. Закликаємо залізничні адміністрації всіх країн, які межують з РФ, припинити вантажне та пасажирське залізничне сполучення з цією країною. Також закликаємо припинити будь-яку взаємодію систем та виключити РЖД з усіх міжнародних організацій", – йдеться в заяві.

В Укрзалізниці додали, що весь світ пишається нами, українцями, та весь світ зневажає російських окупантів!

"Ти навіть у своєму найстрашнішому сні не бачив, як працювати під вибухи снарядів та постріли, днями не спавши, ризикуючи своїм життям, вивозити мирне населення з-під обстрілів. А ми працюємо так уже п’ятий день і далі будемо працювати, допоки не переможемо! Українські залізничники мають залізні нерви і не тільки… А ти, Росія, дірява, як твої вагони!" – зазначають в Укрзалізниці.

Нагадаємо, що Українські захисники знищили всі залізничні вузли, які з'єднують нас з Росією

ІА "Вголос": НОВИНИ