Сьогодні, вночі близько 4 години, до поліції зателефонував очевидець, який повідомив про крадіжку авто. На місці події патрульні затримали 34-річного чоловіка.

Про це повідомляють у патрульній поліції Львівської області.

Зловмисник намагався проникнути у авто шляхом злому. Подія трапилась на вулиці Кавалерідзе.

Після отриманого телефонного дзвінка працівники патрульної поліції одразу ж виїхали на місце. Там же виявили чоловіка, який сидів всередині автомобіля. На питання, що він там робить, той постійно називав інші версії.

За попередньої версією, зловмисник намагався викрасти автомагнітолу. Мешканця Львова затримали в порядку ст.208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України. Кваліфікація події за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням) ККУ. Карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Нагадаємо, що неподалік -  у місті Золочів,  75-річна місцева мешканка, раптово вибігла на проїзну частину дороги. Працівники поліції просять дотримуватися правил, як водії так і пішоходів.

Аналогічна подія трапилась, 24 вересня, трапилась на дорозі  у селі Малехів. Водій автомобіля на смерть збив пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці.

ІА "Вголос": НОВИНИ