У Вінниці у середу, 27 березня, силовики побили активістів, які намагались звернутися до Президента Петра України Порошенка під час його сьогоднішнього візиту до міста в рамках передвиборчої кампанії.

Про це пише «Главком».

Повідомляється, що активісти прийшли на організований у підтримку Петра Порошенка мітинг, щоб вкотре звернутися до Президента з вимогою затримати організаторів корупційних схем в «Укроборонпромі». Загальна кількість учасників протесту становила більше півтисячі осіб, і, як повідомляють активісти, ніхто з них не мав при собі зброї.

Утім, на зустріч із Президентом активістів не допустили. З опублікованого в мережі відеоролика видно, що як тільки люди наблизилися до сцени, з якої планувався виступ Порошенка, силовики почали їх відтісняти.

Активісти повідомляють, що багатьох учасників жорстоко побили, а деяких навіть затримали. Також повідомляється, що одному активістові силовики розбили голову.

Окрім цього активісти відзначають, що сьогоднішня поведінка поліцейських у Вінниці – це фарс, адже ті, хто прийшов на зустріч із Порошенком, поводив себе мирно, не даючи приводів для ескалації конфлікту. Очевидно, що в таких умовах усіх нелояльних до влади виборців намагалися просто не допустити до глави держави, щоб уникнути незручних питань.

Нагадаємо, журналісти проекту “Наші гроші” з’ясували, що син заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігор причетний до схем із розкрадання в оборонному комплексі України.

Також відомо, що Гладковський-старший причетний до розкрадання ЗСУ.

Крім того правоохоронні органи, ГПУ, СБУ та НАБУ, співпрацювали з компанієюсина екс-заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря.

Також повідомлялось, що у Тернополі тітушки Порошенка побили активістів через незручне запитання,

ІА "Вголос": НОВИНИ