Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган вирішив запросити Володимира Зеленського та Володимира Путіна відвідати його країну та обговорити «розбіжності між ними».

Про це заявив офіційний представник турецького лідера Ібрагім Калин, пише видання Daily Sabah.

За словами Калина, Ердоган запросив двох лідерів у країну, щоб «залагодити розбіжності» між країнами.

«Туреччина готова виступити у будь-якій ролі для зниження напруженості між РФ та Україною. Президент Ердоган проводить переговори як з президентом РФ Володимиром Путіним, так і з президентом України Володимиром Зеленським. Насправді він навіть запросив їх обох приїхати до Туреччини, якщо вони хочуть зустрітися і розібратися у своїх проблемах та розбіжностях», - зазначив представник Ердогана.

Варто зазначити, що турецький лідер вже неодноразово пропонував своє посередництво для врегулювання ситуації на окупованому Донбасі.

Нагадуємо, у штабі Операції об’єднаних сил попередили про можливу провокацію з боку окупаційних військ Росії на Водохреща. У середу, 19 січня, в зоні ризику опиниться Донецька область. 

Українські розвідники встановили, що ворог планує обстріляти вірян в Петровському районі Донецька. Найманці РФ готуються відкрити вогонь по мирному населенні під час святкування Водохреща на ставку «Цегляний».

ІА "Вголос": НОВИНИ