У Львові патрульні правоохоронці врятували місцеву мешканку, яка наковталась таблеток і намагалась покінчити життя самогубством.

Про це повідомила пресслужба Патрульної поліції Львівщини.

Відомо, що випадок стався на вулиці Замарстинівській. Так, родичка жінки, яка намагалась скоїти самогубство, звернулась до правоохоронців і розповіла, що її племінниця випила велику кількість медичних препаратів.

Жінку занесли до її помешкання, де були розкидані таблетки і прощальна записка. Під час розмови з правоохоронцями, вона почала втрачати свідомість.

«Поліцейських зустріла родичка 29-річної львів'янки і повідомила, що племінниця зателефонувала та розповіла про випиту нею велику кількість медичних препаратів. На дзвінки молода жінка не відповідала і  спроби потрапити до під'їзду будинку виявилися невдалими. За деякий час вона таки запустила поліцейських і одразу почала втрачати свідомість», - розповідають у поліції.

Поліцейські отямили жінку і викликали лікарів. До медичного закладу потерпілу у кареті «швидкої» супроводжували правоохоронці.

Нагадуємо, у місті Чорноморськ, що на Одещині, з вікна третього поверху випала дитина. 4-річний хлопчик дивом залишився живий.

У момент падіння в квартирі батьків дитини не було. За хлопчиком стежив його 10-річний брат. Коли він відволікся дитина випала з вікна.

ІА "Вголос": НОВИНИ