Політика президента України Володимира Зеленського щодо Росії - абсолютно зрадницька і недалекоглядна.

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» заявив народний депутат України від «Європейської Солідарності» Микола Княжицький.

«Те, що відбувається зараз, це наслідок тієї жахливої політики, де під прикриттям миру втілюються плани Путіна. Чому Зеленський говорить про мир? Бо він його обіцяв. Очевидно, що кожен українець хоче миру. Але Путін своїх планів загарбати Україну не змінив. Тому будь-які розмови про мир - це лише спосіб лагідно з'їсти Україну. Тому не варто вести з ними перемовини - це дешеві маріонетки, які не мають жодного власного голосу. Це Росія в нас стріляє, це російські війська там стоять, це Росія нам хоче сказати, що ми маємо їх слухати, показувати по телевізору і про щось з ними дебатувати. Вони ніхто», - зазначив Княжицький.

За словами нардепа, нині Росія, очевидно, шантажує Зеленського напередодні виборів.

«Ось який у нього зараз головний »успіх«? »Ми досягнули миру!« Та якого миру? Дала вам Росія, трохи не стріляє, так їй це нічого не коштує! Вони далі окуповують ці території, вони на нього тиснуть, чекають, щоб він і далі здавав українські інтереси. А коли він цього не робить - кажуть, добре, а давайте ми проінспектуємо. Україна не мала би навіть вступати у такі переговори. Що каже Фокін, Зеленський, Кравчук, усі ці слабі люди? Добре - інспектуйте! А ті у відповідь - ми хочемо інспектувати вже весь фронт, пустіть нас всюди! Навіщо вони це кажуть? Щоб показати всю слабість Зеленського. Це зрадницька, безперспективна і абсолютно недалекоглядна політика! Має бути тільки жорстка українська позиція! Тільки спільно з європейськими союзниками! Тільки розуміння, що Росія - наш ворог, що визнавати російських маріонеток ми не повинні, що ніяких спільних інспекцій бути не повинно. Але тоді треба сказати, що це війна, що миру не буде, поки ми не виграємо. А Зеленський боїться це сказати. Йому треба фільми в Росію продавати, розумієте?» - наголосив Микола Княжицький.

Повний запис ефіру дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ