Українська співачка та телеведуча Регіна Тодоренко, який вийшла заміж за росіянина і переїхала жити до країни-агресора, побідкалася, що в нашій країні її цькують.

Про це вона розповіла в інтерв'ю ксенії Собчак, під час якого розридалася, інформує «УНІАН». 

Вона вперше заговорила про російсько-українську війну.

«Я не розмовляю з батьками про це. Це тема табу. У нас думки абсолютно різні. Тому, коли я приїжджаю ми говоримо про світ, про кохання, подорожі. Я розплакалася тому, що...дуже складно зберігати якийсь нейтралітет. Просто прикро, що часто артисти стають каменем спотикання в таких випадках. Вся агонія, все цькування падає на плечі звичайних співаків, які не розбираються в цьому всьому», - заявила вона.

І додала: «Дуже важко тому, що мій чоловік не може приїхати познайомиться з моїм дідусем. Важко жити в такому стані багато років. Любов – вона не за паспортом. Зараз у мене так склалися обставини. У мене чоловік корінний москвич».

Також співачка зізналася, що її чоловік співак Влад Топалов досі не познайомився з її рідними, які живуть в Одесі.

«Мій чоловік росіянин, а я українка. І на нього точно так само може вилитися відро лайна: »А у тебе дружина хохлушка, зрозуміло...« Навіщо бути такими злими, я не розумію. Хіба погано, що ми об'єдналися?» – побідкалася Тодоренко.

Як писав «Вголос», “Зрадниця”: Ані Лорак сфотографувалась з дружиною друга Путіна і заявила, що “добро переможе зло”.

ІА "Вголос": НОВИНИ