Більшість українців вибрала президентом Володимира Зеленського. І це було для нього певним карт-бланшем - за рік показати, що він може зробити.

Про це в ефірі «Народного толк-шоу» на телеканалі НТА заявив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

«Ми прекрасно розуміли, що це буде перша зустріч. Тепер розуміємо, що буде друга. Можливо, і третя, четверта...Так мусить бути. Бо або ми повністю входимо у фазу війни, або реально міняємо ситуацію, стараємося залучитися підтримкою інших держав і йти на якусь розмову. Ми чотири тези почули. А які далі будуть кроки - треба очікувати», - зазначив Зінкевич.

Депутат зізнався, що мав упевненість в негативному результаті нормандської зустрічі:

«Щодо самого Зеленського, то я, скажу чесно, сподівався на гірше. Дослухався він до людей, чи ні, але принаймні сказав ті речі, які українцям хотілося почути. Що відстоює цілісність України».

«Є дві ситуації, які розривають Україну. Перша - розбрат, який триває досі: ділимо на правих, лівих, зелених, білих, червоних. Друга - ситуація з агресором, який використовує це на свою користь. Тож ми або починаємо спільно працювати проти російської агресії, або далі будемо мати оцей розбрат», - додав Ігор Зінкевич.

Повний запис ефіру дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ