Про це у розмовній студії «Правди. Наживо» заявив адвокат Андрій Шніцар.

«Ті обвинувальні акти, які сьогодні є в суді, розглядаються дуже важко, бо йдеться про злочини, які пов'язані із людським життям. Але два роки – це навіть забагато. Справа затягується», – обурився він.

За словами адвоката, хоч справа і матиме логічне завершення, адже рано чи пізно суд дасть оцінку доказам, які надала прокуратура, і винесе вироки, та все ж усіх винних у трагедії, ймовірно, до відповідальності не притягнуть.

«Статті, які інкримінують, дійсно відповідають цій трагедії. Але прокурор забула згадати найголовніше – є ще досудове розслідування щодо ДСНС у Львівській області. Ця справа неодноразово закривалася, були подані скарги на постанови про закриття кримінального провадження, були вказівки провести слідчі дії. Станом на другий рік трагедії слідство ведеться вкрай погано. Нічого не відбувається, допити свідків фактично не проводяться. Є покази свідків, які говорять, що в день трагедії було відомо про тріщину на тілі полігону. Є пожежники, які говорять, що їм було відомо про це. Однак ніхто з керівництва ДСНС це не врахував», – пояснив він.

Більше – у відео. Прямі ефіри «Правди. Наживо» дивіться що будня о 19.00 на телеканалі НТА.

ІА "Вголос": НОВИНИ