Львівський «Рух» у неділю, 14 лютого, у межах 14-го туру Української Прем’єр-Ліги зіграв у бойову нічию із полтавською «Ворсклою».

Поєдинок на «Арені Львів» завершився із рахунком 1:1.

«Рух» на «Арені Львів» «розписав» бойову нічию із полтавською «Ворсклою»

Так, вже на 17 хвилині матчу уперед львів’ян вивів Климчук, точно пробивши з пенальті у лівий кут воріт суперника – 1:0.

Саме із таким рахунком команди пішли на перерву.

Проте вже у другій половині гри полтавці рахунок зрівняли.

На 52 хв голом у ворота «жовто-чорних» відзначився Цітаішвілі, забивши, до слова, у дебютному матчі за «Ворсклу».

Більше голів у цьому матчі команди не забивали - нічия 1:1.

Зауважимо, футбольний клуб «Рух» доклав усіх зусиль, аби підготувати стадіон до проведення матчу з «Ворсклою».

Читайте також 5 цікавих фактів про цей поєдинок:

  • -«Рух» та «Ворскла» ніколи не зустрічались на домашній арені львів’ян. В історії їхнього протистояння зіграно всього 1 матч на полтавському стадіоні ім. Олексія Бутовського. У дебютній грі «жовто-чорних» в УПЛ команда Івана Федика пропустила 5 м’ячів. Цей результат є антирекордом клубу.
  • -У двобої проти полтавської «Ворскли» «Рух» провів рекордно ранній зимовий поєдинок в історії клубу. «Жовто-чорні» ще ніколи не грали офіційних матчів у середині лютого.
  • -Безпрограшна домашня серія «Руху» напередодні цього матчу тривала 3 гри: перемога та 2 нічиї. В той же час безвиграшна серія «ворсклян» на виїзді налічувала 5 поєдинків: 2 нічиї та 3 поразки. Крайня перемога полтавців на чужому полі датується 18 жовтня, коли вони мінімально обіграли донецький «Олімпік» - 1:0.
  • -«Ворскла» до цього поєдинку не забивала виїзних голів у чемпіонаті впродовж 443-х хвилин.
  • -До переходу в «Рух» Мар’ян Мисик раніше виступав саме за «Ворсклу». У складі полтавців 24-річний футболіст зіграв 13 поєдинків.

Раніше ми інформували:

ІА "Вголос": НОВИНИ