«Рух» та «Верес» зіграли внічию з рахунком 2:2 у 5-му турі Прем'єр-ліги

Поєдинок вперше за понад 5 років проходив на реконструйованому стадіоні «Авангард» у Рівному та став у деякому сенсі історичним для «Вереса».

Команди почали обережно, проте, господарі реалізували фактично перший небезпечний момент. На 9-ій хвилині Дахновський отримав м'яч у центрі штрафного майданчику «Руху» та з розвороту вразив ворота Юрія Паньківа.

У середині першого тайму команди обмінялись голами. Спершу Климчук обігрався в стіночку з Бойчуком та з вигідної позиції пробивав по воротах Когута. Голкіпер відбив удар Юрія, але першим на добиванні був Таллес, який забив вже 4-ий м'яч у цьому сезоні УПЛ. А вже за 5 хвилин рівняни знову вийшли вперед – Кльоц наважився на удар зі штрафного, після якого м'яч залетів «за комірець» Паньківу.

Другий тайм підопічні Леоніда Кучука почали активно. Вже на 49-ій хвилині м'яч у ворота «Вереса» відправив Бойчук, проте за секунду до цього прозвучав свисток арбітра, який зафіксував порушення правил Богданом проти захисника суперника. Проте, «рухівці» зрівняли рахунок вже на 53-ій хвилині: Роман Дідик головою замкнув навіс Таллеса зі штрафного – 2:2.

До завершення поєдинку обидві команди намагались вирвати перемогу у матчі. Найнебезпечніший момент на 69-ій хвилині створив Бойчук, але його дальній удар пройшов в кількох сантиметрах від стійки воріт «Вереса». У підсумку матч завершився бойовою нічиєю з рахунком 2:2.

 «Верес» (Рівне) – «Рух» (Львів) – 2:2 (2:1).

Голи: Дахновський, 9, Кльоц, 31 – Таллес, 26, Дідик, 53.

Попередження: Климчук, 11, Слюсар, 34, Лях, 57, Роман, 72.

ФК «Рух» (Львів): Паньків, Лях, Дідик, Слюсар, Роман, Сапуга, Федорчук, Соломон (Руніч, 75), Таллес (Притула, 88), Климчук, Бойчук (Карабін, 83).

ІА "Вголос": НОВИНИ