Львів'яни відновили підготовку до поєдинку 7 туру чемпіонату УПЛ - з «Зорею»

Підопічні Леоніда Кучука паузу в чемпіонаті заповнять спарингами з аматорськими командами, які відбудуться 5 вересня.

Команда Леоніда Кучука проведе одразу два товариські матчі проти представників чемпіонату Львівської області. Спочатку «рухівці» зустрінуться зі «Скалою 1911», а пізніше - з ФК «Корміл». Поєдинки відбудуться на Академії футболу ФК «Рух».

У тренувальному таборі «Руху» відсутній Олексій Сич, викликаний до молодіжної збірної України. Викликали в «молодіжку» і Романа Дідика, проте він травмувався і проходить зараз курс відновлення у Львові.

Нагадаємо, що після шести турів «Рух» займає в чемпіонаті УПЛ 10-е місце, набравши сім очок. Перед паузою на збори команді Леоніда Кучука вдалося обіграти в дербі «Львів» завдяки автоголу суперника.

Наступний матч 7-го туру УПЛ вiдбудеться у Львові. Суперником «Руху» стане луганська «Зоря». В лінії БК «Tennisi» вже представлені ставки на матч та встановлені котирування. На сайті «РБ» опублікований детальний огляд та відгуки користувачів «Теннісі».  

Також вже відомо, яка з команд стане опонентом в 1/16 фіналу Кубку України. За результатами жеребкування львівська команда зіграє на виїзді з «Миколаєвом».

ІА "Вголос": НОВИНИ