Матчу з вінницькою «Нивою» передувала хвилина мовчання. Таким чином футболісти обидвох команд вшанували пам’ять загиблих внаслідок ракетного удару рашистів по Вінниці.

Молодь «Руху», яку задіяв у першому суботньому спарингу тренерський штаб «Руху», ще у першому таймі могла доводити рахунок до розгромного. Чудові нагоди, аби відзначитись, мали Притула, Непейпієв, Підгурський та Карабін, однак після їхніх спроб м’яч лише дивом оминав рамку воріт «Ниви».

Куди результативнішим для юніорів нашої команди став другий тайм, впродовж якого було забито 4 голи. Одразу по перерві перевагу в рахунку подвоїв Непейпієв, точно пробивши під стійку. А через 13 хвилин Руслан оформив дубль, красивим ударом поціливши у дев’ятку воріт «Ниви». Дещо згодом Карабін випірнув з-за спини захисників і переграв кіпера. А остаточну крапку у грі поставив Теслюк – 5:0 на користь молоді «Руху». 

Спаринг. «Рух» (Львів) – «Нива» (Вінниця) 5:0 (1:0).

16 липня 2022 року. Винники, НТБ «Рух».

Голи: Сапуга, 9, Непейпієв, 47, 60, Карабін, 65, Теслюк, 86.

«Рух» (Львів): Ледвій, Роман, Савчук, Слюсар, Чідозі, Підгурський (Бойко, 83), Сапуга, Непейпієв (Теслюк, 63), Квасниця, Притула, Карабін. 

Натомість, жовто-чорні» не визначили сильнішого у спарингу з представником Прем’єр-ліги Львівщини.

На старті зустрічі «Миколаїв» несподівано відкрив рахунок. Ексгравець «Руху» Зубар заробив пенальті і сам же його реалізував у ворота Паньківа – 0:1.

Намагання львів'ян відновити паритет ще до перерви були безуспішними – суперник надійно діяв у захисті і грамотно перекривав усі зони. 

Натиск на ворота «Миколаєва» збільшився у другому таймі. Кіпер суперників дивом зреагував на удар Руніча, тоді як спробу Климчука заблокував захисник.

Зрештою, свого Юрій домігся на 67-ій хвилині, коли причатував ворота і змусив помилитись кіпера – 1:1. Після цього буквально в наступній атаці Таллес і Бойчук могли виводити «рухівців» уперед, але гостям вдалось відбити наступ.

Кількох сантиметрів до дублю не вистачило Климчуку, який небезпечно пробив головою після подачі від Ляха. Вирвати перемогу для «жовто-чорних» під завісу зустрічі міг Довгий, який у тому матчі дебютував за свою нову команду, але його удар воротар миколаївців перевів на кутовий. У підсумку, бойова нічия 1:1.   

Спаринг. «Рух» (Львів) – ФК «Миколаїв» 1:1 (0:1).

16 липня 2022 року. Винники, НТБ «Рух».

Голи: Климчук, 67 – Зубар, 16 (пен.)

Попередження: Паньків, 15, Климчук, 20.

«Рух» (Львів): Паньків, Лях, Білий, Дідик, Сич, Федорчук, Довгий, Бойчук, Таллес, Руніч, Климчук. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ