Упродовж минулого місяця соцмережі футболістів «Руху» були наповнені світлинами з відпочинку. Переважно «жовто-чорні» свій вільний час проводили у теплих краях та насолоджувались морем. Але не всі.

«Нікуди не літав, не їздив. Був вдома. Їздили на річку з ночівлею, палили багаття. Шашлики жарили, плов робили. Я тут вже четвертий рік у Львові живу. Місто для мене стає рідним. Команда вже рідна також. Дуже приємно тут знаходитись», - зазначив футболіст ФК «Рух» Олександр Бандура.
І ось після тривалої відпустки «рухівці» знову приступили до роботи. На обличчях футболістів лише усмішки та емоції радості. Кожен засумував за улюбленою грою та командою.
«Сьогодні ознайомчий день. Провели легке тренування. Звісно, всі на позитиві. Звісно всі задоволені. Нарешті починається праця. Сумували дуже сильно. Але тепер все. Приступаємо до праці, - розповів старший тренер ФК «Рух» Олександр Грицай.

«Рух» зіграє товариські матчі з «Вересом» та «Агробізнесом»

Під час шеститижневого етапу підготовки до нового сезону УПЛ «Рухівці» проведуть одразу кілька спарингів. Вже відомі два суперники - це новачок елітного футбольного дивізіону України рівненський «Верес» та першоліговий «Агробізнес».
«Звичайно, що в перші тренування потрібно плавно ввійти, адже м’язи не готові на сто відсотків. Тут вже потрібно розумніше до цього відноситись. Перші два-три дні потрібно приділити більшу увагу тренуванням, щоб не отримати травму», - додав гравець ФК «Рух» Валерій Федорчук.

Разом з основною командою тренувались кілька гравців з U-19

З основною командою тренувалися Марко Сапуга, Віталій Роман, Юрій Герета та Богдан Слюбик.

Юрій Климчук - найкращий гравець «Руху» за підсумками минулого сезону

А найкращий футболіст «жовто-чорних» за версією вболівальників Юрій Климчук також займався із особливим ентузіазмом.
«Дуже був радий, але, насамперед, протягом всього сезону дуже добре показувала себе вся команда, тому я думаю, що кращий гравець сезону - це наша команда. Упродовж місяця я тримав себе у формі, тому відчуваю себе дуже добре», - наголосив гравець ФК «Рух» Юрій Климчук.

Наставник «Руху» Іван Федик проходить навчання на ліцензію UEFA PRO

Перше тренування пройшло під пильним наглядом старшого тренера «Руху» Олександра Грицая, адже наставник «жовто-чорних» Іван Федик зараз проходить навчання на ліцензію УЄФА Про.

ІА "Вголос": НОВИНИ