Росії вигідно, щоб в українській владі творився хаос, адже це дасть їй можливість захопити Україну повністю.

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Говорить ВЕЛИКИЙ Львів» на телеканалі НТА заявив кореспондент видання УНІАН у Москві Роман Цимбалюк.

«Росія на боці хаосу. Вони хочуть, щоб у нас взагалі не було влади, української і легітимної. Вони хочуть, щоб не було у нашій державі людини, яка може надати наказ всім силовим структурам, Збройним силам, задіяти всі засоби ураження і відкрити вогонь по загарбниках. Для них, бажано, щоб в Україні почалася справжня громадянська війна, бо тоді вони приїдуть »наводити лад« у нашій державі. Єдина проблема, що нашої держави після того не буде», - зазначив Цимбалюк.

Повний запис ефіру дивіться тут:

Нагадаємо, 15 січня ввечері наближений до Банкової “Телеграм-канал” опублікував аудіозаписи розмов, на яких нібито представники Уряду на чолі з Олексієм Гончаруком називають президента Володимира Зеленського “тупим” і вигадують тези, якими виправдовуватимуть перед суспільством провали в економіці. На відповідному записові нібито Гончарук визнає, що він сам – “повний профан в економіці”. Згодом з’явилися друга та третячастини записів розмови.

Після цього експрезидент Петро Порошенко заявив, що за публікацією "плівок Гончарука" стоїть Кремль.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ