Цього тижня українці висміяли у мережі румунське громадянство нардепа Олександра Дубінського, а також його «битву» з Савіком Шустером. Також жартували з масового чіпування від Білла Гейтса та скандального інтерв'ю Дмитра Гордона з Поклонською.

Так, журналісти отримали документи, що підтверджують спроби Олександра Дубінського отримати громадянство Румунії, коли той ще працював ведучим на телеканалі 1+1.

Сам Дубінський запевнив, що не отримував румунського громадянства, а журналістів обізвав «немитими рагулями».

Також у Раді помітили занадто широкий костюм Дубінського.

Коли покликали на співбесіду, а в шафі тільки костюм з випускного.

Опубліковано Антоном Ходзою Середа, 13 травня 2020 р.

 

Крім того, Дубінський заявив, що його не пустили в ефір програми «Свобода слова з Савіком Шустером» на телеканалі «Україна». Сам Шустер назвав це величезною брехнею. Він пояснив, що Дубінському ніхто нічого не забороняв – з ним хотіли зв'язатися з допомогою відеозв'язку, але нардеп вирішив прийти до студії. Проте через карантин це неможливо.

У мережі активно розповсюджують теорію, нібито уряд США створює вакцину з чіпом, аби стежити за людьми. Зокрема, нещодавно в ефірі одного з російських телеканалів режисер Микита Михалков заявив, що Білл Гейтс використовує коронавірус, щоб «чіпувати» населення планети.

Інформація про чіпи у вакцинах активно розповсюджується в соціальних мережах.

Також соцмережі підірвало інтерв'ю скандальної Наталії Поклонский журналісту Дмитру Гордону. Людей шокував і обурив сам факт його спілкування на камеру з російською зрадницею.

Нагадаємо, що “слуга народу” Дубінський заблокував підписання закону про зміни до Регламенту.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ