Про це написав у Facebook лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко.

Політик закликав прихильників Саакашвілі не докоряти йому через цей крок і враховувати ситуацію в якій опинився грузин.

"Приватний лист від Саакашвілі Президенту України, його заява про необхідність переговорів з Порошенком в інтересах країни, публічний заклик вийти на черговий марш, у якому вже жодного разу не згадується прізвище Порошенка, натомість критика адресується узагальнено "владі" - такі кроки Михайла виявилися несподіваними для багатьох із його прихильників, які вбачали в Саакашвілі потужний таран, який от-от знесе разом з кріслом "баригу на Банковій", - зазначив Гриценко.

"Погодьтеся, Михайлові важко, надзвичайно важко. Звідси і зриви, і помилки, і завищено-неадекватні оцінки настроїв у країні, яку Михайло вважає тепер рідною, але об’єктивно він ще далекий від її глибокого розуміння", - висловив свою думку політик. 

Нагадаємо, раніше Саакашвілі заявив, що готовий йти на переговори з ПорошенкомРазом з тим, він повторив заклик вийти на черговий "Марш за імпічмент" та перерахував низку питань у переговорах з усіма політичними суб'єктами, включно з Банковою, у яких, за його словами, не може бути жодних компромісів. 

Акції за участю Саакашвілі у Києві почалися 17 жовтня. Кожної неділі під Верховною Радою проходить віче, а кілька тижнів поспіль - "Марш за імпічмент", оскільки учасники акції вимагали від влади ухвалити  закон про імпічмент та антикорупційний суд до 3 грудня, але закони прийнято не було.

ІА "Вголос": НОВИНИ