Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі під час зустрічі зі своїми адвокатами знепритомнів. Після цього політика перевели у тюремну реанімацію.

Про це повідомляє іноземне видання «Новини Грузія».

Відомо, що Саакашвілі вже 49 днів сидить на «мокрому» голодуванні.

За даними ЗМІ, експрезидента Грузії на ношах доправили до тюремної лікарні всупереч вимогам юристів про переведення їхнього підзахисного до цивільної клініки у Тбілісі.

Медики розповіли, що політик короткостроково знепритомнів. Зараз вони з'ясовують точну причину такої реакції організму. Для цього у Саакашвілі взяли аналізи.

«Параметри оксигенації, гемодинаміки та дихання в абсолютній нормі. Він поки що перебуває під наглядом реаніматологів, але його стан більш-менш стабілізувався», – зазначили в Глданській лікарні.

Єлизавета Ясько, яка є обраницею Саакашвілі, зазначила, що коли він виходив на зустріч з адвокатами, то упав.

«Коли Михайло Саакашвілі виходив для зустрічі з адвокатами, він упав... був непритомний, йому пальцями розплющували очі... віднесли його на ношах, невідомо куди», – написала вона у себе у Facebook.

Нагадуємо, Михеїла Саакашвілі затримали у Тбілісі 1 жовтня. У Грузії правоохоронці його звинувачують у зловживанні службовими повноваженнями, за що раніше його заочно засудили.

ІА "Вголос": НОВИНИ