Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, який зараз перебуває у в'язниці міста Руставі, привітав всіх з прийдешнім Новим роком. Також політик вперше показав свою наймолодшу дитину.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбук.

Як з'ясувалось, цього року донька Саакашвілі стала наймолодшою учасницею новорічного концерту «Головного каналу» у Грузії.

Експрезидент Грузії також повідомив, що ця новорічна ніч відрізняється від інших «не стінами в'язниці, а теледебютом коханої дівчинки».

«Моя улюблена дівчинка і моя молодша донечка», – написав Саакашвілі.

Варто зазначити, що ім'я матері своєї доньки політик так і не назвав. Проте, за інформацією ЗМІ, на фото, яким поділився експрезидент Грузії, зображена грузинська співачка Софо Ніжарадзе, яка живе у США і є мамою 1,5-річної дівчинки.

Нагадуємо, у 54-річного політика є два сини, 26-річний Едуард та 16-річний Ніколоз. Кілька місяців тому Саакашвілі оголосив про своє розлучення з дружиною.

Як раніше писав Вголос, 1 жовтня стало відомо про затримання Саакашвілі у Грузії. Про це повідомив прем'єр-міністр країни Іраклій Гарібашвілі під час брифінгу.

Так, політик заявив, що правоохоронці знали про переміщення політика з України, повністю все контролювали і вибрали місце і час, щоб затриманню нічого не завадило.

Пізніше з'явилось відео зі затриманням Саакашвілі. Його опублікував Анатолій Штірліц у телеграм.

В Офісі Президента заявили, що не отримали жодних офіційних пояснень, чому правоохоронці Грузії затримали голову Національної ради реформ України.

ІА "Вголос": НОВИНИ