Відмовившись від участі у президентських виборах, Садовий зробив величезну політичну помилку. І жодними грошима цього не закриєш.

Про це в інтерв'ю «Вголосу» сказав політолог, директор соціологічної служби «Український барометр» Віктор Небоженко.

«Для народу дуже важлива публічність політики, а не ці мутки «Самопомочі». Пригадайте, він же починав кампанію найжорсткішими методами. Сам маленький Ісусик вимагав від нього піти у Президенти! За 28 років в українській політиці ніхто не додумався до цього. А потім маленький Ісусик повернувся до Садового спиною – і той зупинився… Дурість повна. Зараз він обіцяє набрати сміливих, молодих, цікавих людей, але це ще нічого не означає. Це не означає, що ці люди будуть привабливими для українського електорату, не значить, що ці люди далі підуть із Садовим, якщо він не відмиється від зв’язків із Порошенком й не перестане метатися з боку в бік. У Садового набагато більше проблем, ніж він собі думає. Складення списку – найлегше, що його очікує. І взагалі, я не уявляю, хто в цьому місиві буде лідером. Після цих п’яти років Садовому ще треба довести, що він політичний лідер», - сказав експерт.

Більше про шанси «Самопомочі» на парламентських виборах та майбутнє Андрія Садового читайте у статті: Політично приречений.

ІА "Вголос": НОВИНИ