Туди він прийшов разом зі своїм кумом, першим заступником голови Львівської облради Андрієм Білоусом, та заступницею голови Львівської ОДА Іриною Гримак, передає кореспондент «Вголосу».

Вони спільно закликали депутатів підтримати Меморандум щодо поводження із ТВП. Згодом за його реалізацію проголосували і депутати Львівської облради.

«Над Меморандумом працювали два місяці, зараз робота йде стабільно. Наша «задача» - мати гарантію, що міста протягом двох років прийматимуть відходи зі Львова», - сказав під час виступу Садовий.

«Львівська обласна рада не стояла осторонь вирішення сміттєвої проблеми. Я обіцяв усім, хто прийматиме львівське сміття, з боку обласної ради буде належно оцінено допомогу місту Львову. З екологічного фонду обласної ради ми вже виділили 30 млн грн, щоб скерувати ці кошти на полігони, які прийматимуть львівське сміття», - сказав перший заступник голови Львівської обласної ради, який до слова, є кумом Садового, Андрій Білоус.

«Усі міста та селища після трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі погоджувались допомагати Львову. Згодом через політичні причини все припинилось. Сьогодні ми підписали Меморандум, а це позитивний результат. З міст Львівщини цей документ не підписали тільки Броди. Є прохання до міської ради, щоб налагодити контроль за вивозом сміття, оскільки його висипають по всій Україні», - сказала заступниця голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ