Підприємства Львівської міської ради, на реорганізацію яких із бюджету регулярно виділяють великі суми коштів, продовжують бути збитковими. І це, за словами політолога Юрія Ситника — відповідальність міського голови Львова.

Про це Ситник сказав ефірі «Народного толк-шоу» на телеканалі НТА.

«У будь-якій організації, у будь-якому бізнесі є той, хто організовує процес. Те, що робиться у львівських комунальних підприємствах, я знаю не з газет. Я мав нагоду у 2010 році проводити аудит »Львівводоканалу«. Тому як він працює, як працюють аналогічні підприємства - мені не потрібно розказувати. Це наскрізь корупційні схеми, зверху донизу. І завданням міського голови Садового завжди було очолити цю корупцію», - зазначив Ситник.

«Потрібно замовити аудит комунальних підприємств міської ради, а крім того - використовувати ті можливості, які вже є. Ніхто ж не забороняє вимагати від них управлінську звітність, щоб розуміти, скільки грошей і на що витрачають», - додав політолог.

Більше про бюджетні оборудки у Львівській міській раді під час пандемії коронавірусу читайте у статті: "Львів'яни, вас пограбували!"

Повний запис ефіру дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ