Мер Львова Андрій Садовий покриває начальника ДАБІ міста Володимира Цабака і особисто санкціонує не прихід його на наради, в тому числі до керівництва області. І це відомі речі.

Про це сьогодні, 25 жовтня, під час сесії ЛОР повідомив голова Львівської облради Олександр Ганущин, передає кореспондент «Вголосу».

«Він (Андрій Садовий, - ред.) зараз на форумі (Безпековому форумі, що стартував у Львові, - ред.), а ми «розбираємо» стан його підлеглого, який заховався за його широкі плечі. Які широкі рівно на стільки, допоки за Андрієм Івановичем - фракція у Верховній Раді», - уточнив Ганущин.

До слова, під час сесії депутати ухвалили рішення про визнання роботи начальника Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові незадовільним.

Під час брифінгу голова Львівської облради уточнив: «Достатньо таке рішення давати за один-єдиний крок. Вважаю, що всі все знали, всі все розуміли. Але ДАБІ міста Львова дозвіл на проведення робіт у «Будинку воїна» видавало з такими затримками, аби ми цей будинок не здали до відповідної контрольної дати. Для мене особисто це було достатнім аргументом, аби головувати «за».

ІА "Вголос": НОВИНИ