Рішення підтримали 45 депутатів.

Зокрема, депутат від фракції ВО «Свобода» Андріян Гутник під час розгляду проекту ухвали про бюджет міста Львова на 2016 рік запропонував перенести розгляд цього питання. Андріян Гутник аргументував це тим, що проект бюджету потребує громадського обговорення. Відтак «Свобода» вимагає провести громадські слухання з цього питання. Однак мер Львова Андрій Садовий проігнорував цю пропозицію депутата і не поставив її на голосування.

Під час обговорення депутати мали низку суттєвих зауважень до проекту бюджету, відтак було оголошено перерву. Повернувшись до сесійної зали, депутати таки проголосували за бюджет Львова на 2016 рік. Після чого «свободівець» Андріян Гутник вніс пропозицію змінити головуючого на сесії міськради Андрія Садового через систематичне порушення ним регламенту. Зокрема, він зобов’язаний був поставити пропозицію депутата про перенесення розгляду депутата на голосування згідно з регламентом.

Однак ця пропозиція не знайшла підтримки у сесійні залі. Андріян Гутник також звернувся до голови комісії з питань законності відреагувати на систематичне порушення головуючим регламенту ЛМР.

Раніше «Свобода» закликала депутатів не підтримувати авантюрний бюджет від Садового.

ІА "Вголос": НОВИНИ