Чинний міський голова Львова Андрій Садовий розуміє, що вже за місяць, на чергових місцевих виборах, втратить владу у місті, тому старається в останній момент «відмити» гроші на всьому, на чому тільки може.

Про це у прямому ефірі «Народного толк-шоу» заявив депутат Львівської міської ради від «Європейської солідарності» Сергій Івах.

«За 5 років останньої каденції Андрія Садового, єдине місце, де я бачив насипом насипану бруківку - це на Пластовій, на очисних спорудах. І хочу сказати, що це частково була бруківка, яку зняли з вулиці Богдана Хмельницького. Всі інші вулиці, де йшла заміна бруківки, - нам не відомо. Я від жодного депутата не чув, щоби знали, що бруківку зберігають десь на якомусь підприємстві. Немає такого!

Що ж стосується вулиці Бандери, тут кілька напрямків бездіяльності. Хочу нагадати, що в 2017 році ми з колегами ініціювали громадські слухання щодо збереження бруківки тут. Тоді люди чітко скзали: ми »за«, щоби вулицю ремонтували. Але є вимога: залишіть базальтову бруківку. На превеликий жаль, досі ніхто не врахував цього рішення громади.

Тоді мерія показувала картинки - нібито проект майбутньої вулиці. І ніхто з людей не знає, що на ці картинки було витрачено 80 000 євро (комунальні підприємства - Інститут просторового розвитку та Інститут міста витратили на »передескізний проект вулиці« 80 000 євро, - ред.)! Це фактично відмивання грошей! І зараз знову намагаються відмити гроші! За місяць до того, як сильно впаде температура, починають робити дороги! Ну це ж катастрофа!» - зазначив Івах.

«Вочевидь, у міського голови під ногами горить земля. Він розуміє, що вже 25 жовтня втратить владу, тому намагається »освоїти« якомога більше коштів. Тому і люди повинні розуміти, що тільки прийдешні вибори здатні зупинити це свавілля! Садовий сказав »Йду!«? То давайте і ми йому скажемо: »Йди! З крісла мера!« А вже наступний міський голова зроибть повний аудит його діяльності, і щодо бруківки зокрема», - додав депутат.

Повний запис ефіру дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ