Сьогодні, 27 грудня, вранці вартість проїзду в електротранспорті Львова раптово піднялася до 6 грн, хоча за відповідне рішення виконавчий комітет Львівської міської ради ще не голосував.

На це звернув увагу депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Депутат виклав у мережу скріншоти, зроблені під час оплати проїзду в електротранспорті через банківську систему "Приват". Пропонована вартість повного квитка - 6 грн, хоча чинний наразі тариф становить усього 5 грн.

Про відповідну зміну у мережі повідомили й інші львів'яни, зазначивши, що у водія паперовий квиток можна купити за 5 грн, а онлайн - вже за 6 грн.

Відомо, що рішення про підняття вартості проїзду в електротранспорті Львова виконавчий комітет Львівської міської ради збирається розглядати на засіданні, яке розпочнеться сьогодні о 10.00 год.

Уже на засіданні виконавчого комітету заступник директора департаменту ЖКГ та радник Андрія Садового, який координує питання транспорту у міській раді, Андрій Білий заявив, що вартість проїзду в системі "Приват" піднялася нібито через "збій". Після 9.30 год її знизили до офіційного тарифу.

Втім, варто зазначити, що за підвищеним тарифом львів'яни оплачувати проїзд щонайменше протягом двох годин у час-пік.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ