За три каденції міського голови Львова Андрій Садовий не спромігся на жодні структурні покращення, а в останні роки при ньому Львів і взагалі почав занепадати. І це, в свою чергу, свідчить про те, що сподіватися на покращення у четвертій каденції немає змісту.

Про це у прямому ефірі «Народного толк-шоу» заявив очільник Львівської міської організації ВО «Свобода» Любомир Мельничук.

«Треба зупинити руйнування міста. Треба зупинити хаотичну забудову, провести системний аналіз - скільки ще дозволів на будову дав Садовий, скільки ще змін у Генплан передбачено. Думаю, що коли провести ревізію оцих рішень, ми усі дуже здивуємося. Що для цього потрібно? Потрібно, щоби прийшла абсолютно нова команда, з новим баченням, і нарешті зупинилася ота деградація, яка відбувається в усіх галузях», - зазначив Мельничук.

Політик наголосив, що за три каденції Садовий не зробив у Львові фактично ніяких структурних покращень. Відтак, сподіватися цього від нього в четвертій каденції немає змісту:

«Ви ж подивіться, за 15 років жодного нового дитячого садочка не збудовано! Із транспортом - колапс. Зі сміттям - колапс. Корупція процвітає так, що рекорди встановлюються. Тут говорили про транспортний квиток. От свободівський мер Надал у Тернополі і свободівський мер Марцінків у Івано-Франківську чомусь давно зробили його, а Садовий з року в рік тільки говорить...Щоб ви розуміли, ще в 2015 році, за попередньої каденції Львівської міської ради, проголосували за впровадження квитка у Львові, а Садовий донині його не зробив...».

«Мені здається, що Садовий втомився від Львова, а львів'яни втомилися від Садового. Тому я переконаний, що перезавантаження, прихід нових людей, які хотіли би впровадити ці покращення, дуже потрібні. Цих людей потрібно нарешті привести до влади. Я переконаний, вони зроблять більше для нашого міста, ніж та команда, яка 15 років товчеться на місці і по суті нічого доброго не зробила», - додав Любомир Мельничук.

ІА "Вголос": НОВИНИ