Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

Виступаючи перед депутатами, Анатолій Забарило зазначив, що для нього самого це є несподіванкою, він сподівався почути інше прізвище.

Водночас депутат зазначив, що для нього це почесне завдання – стати секретарем ЛМР.

«Я вважаю себе людиною з прямою спиною, тому схиляти голову не буду ні перед ким: ні перед міським головою, ні депутатами. Бажаю, щоб слова «узурпація влади» не стосувалися цієї ради. Бажаю, щоб ми всі підписали декларацію про об’єднання зусиль», – сказав Забарило.

Анатолій Забарило також висловив прогноз, що в цій каденції не буде більшості чи меншості, а «буде конструктивна робота». При цьому він зізнався, що не має програми секретаря ради. Забарило висловив сподівання, що градус напруження спаде в цій каденції.

Анатолій Забарило ознайомив депутатів зі своєю біографією, зазначивши, що народився у Винниках, закінчив Львівський політехнічний інститут, механіко-технічний факультет. Раніше працював у міськраді, був також депутатом ЛМР.

«Родинних стосунків із міським головою поки що не маю», – відповів Забарило.

Депутати з різних фракцій забажали під час перерви поспілкуватися з кандидатом на посаду секретаря, після цього визначаться з вибором.

Депутат Ігор Телішевський поцікавився, чи правда, що дружина Анатолія Забарила є суддею Львівського апеляційного суду. Він підтвердив цю інформацію, зазначивши, що у дружини чиста репутація.

Відзначимо, що раніше Садовий хотів посадити в крісло секретаря ради і контрольної бюджетної комісії представників від «Самопомочі». Однак шість фракцій у Львівській міській раді поширили заяву проти монополізації влади «Самопоміччю».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ