Міський голова Львова Андрій Садовий заявив депутатському корпусу, що на пленарному засіданні у середу, 23 грудня, вноситиме кандидатуру свободівця Маркіяна Лопачака на посаду секретаря Львівської міської ради.

Таку інформацію у прямому ефірі «Народного толк-шоу» озвучив голова фракції «Голос» у Львівській міській раді Віталій Троць.

«Сьогодні всі керівники фракцій о 15.00 год були в міського голови і узгоджували порядок денний завтрашньої сесії. Іншої кандидатури на посаду секретаря ЛМР, як ту, яку ви сказали від депутатського корпусу (Маркіяна Лопачака, - ред.), не було. І міський голова сказав, що буде вносити Маркіяна Лопачака. Тому ми домовилися з фракцією, що на 9.00 год з ним поспілкуємося, почуємо його плани, задамо питання і будемо визначатися (кого підтримувати, - ред.) вже в залі для голосування», - зазначив Троць.

Нагадаємо, раніше фракції ВО «Свобода», «Європейської солідарності» та «Варти» спільно заявили про висунення кандидатури свободівця Маркіяна Лопачака на посаду секретаря Львівської міської ради. Зважаючи на те, що ці три фракції разом мають більшість голосів у Львівській міській раді, Маркіян Лопачак по суті став єдиним реальним претендентом на згадану посаду.

Прямий ефір ток-шоу дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ