Мешканець Франківського району Львова влаштував у себе вдома лабораторію, де вирощував наркотичні речовини та виготовляв з них наркотики.

Про це повідомляє прокуратура Львівської області. 

Встановлено, що обвинувачений, за місцем свого проживання, облаштував кустарну лабораторію для створення штучного мікроклімату для серійного вирощування коноплі та виготовлення особливо небезпечного наркотичного засобу канабісу.

Під час проведення обшуку житла у чоловіка також виявили та вилучили коноплю та канабіс, частина з якого була розфасована з метою подальшого розповсюдження.

Прокурори Франківської окружної прокуратури міста Львова скерували до суду обвинувальний акт стосовно 28-річного уродженця Львівщини за фактами незаконного придбання, виготовлення та зберігання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, організації місця для незаконного виробництва наркотичних засобів, незаконного виготовлення та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів, вчиненого повторно (ч. 3 ст. 313, ч. 2 ст. 317, ч. 2 ст. 307 КК України). 

Читайте також у «Вголосі»: у Львові розглядають можливість відновлення маскового режиму через нову хвилю ковіду. 

ІА "Вголос": НОВИНИ