Про це у телеканалу «112 Україна» заявив голова САП Назар Холодницький.

При цьому Холодницький зазначив, що поки що підстав для кримінальної справи не бачить.

«З початку роботи в САП я більше побоювався того, щоб НАБУ і САП не стали якимись підневільними інструментами якихось політичних розбірок. Квартира Лещенка, квартири Луценка, якось воно звучить вже сюрреалістично. Якщо буде інформація про те, що є злочин, вона повинна бути перевірена в рамках КПК, і вона буде перевірена. На сьогодні підстав для внесення до ЄРДР я не бачу», – сказав очільник САП.

Зазначимо, що Лещенко раніше заявив, що Луценко оформив будинок на підставну особу, а саме на бухгалтера дружини. У свою чергу Луценко ці звинувачення відкидає.

Нагадаємо, сам Сергій Лещенко купив квартиру в новобудові в центрі Києва загальною площею 192 кв. м. За поточними цінами на нерухомість у цьому районі, вартість такої квартири складає близько від 7,5 млн грн. до 13 млн. З цього приводу НАБУ оприлюднило звіт щодо законності процедури купівлі Лещенком квартири.

За даними НАБУ, джерела коштів підтверджені і немає фактів незаконного збагачення. Однак, на думку Антикорупційного бюро, звичайний громадянин не може отримати безпроцентну позику на 10 років для придбання квартири, як Лещенко отримав від виконавчого директора «Української правди» Олени Притули.

ІА "Вголос": НОВИНИ