У вівторок, 16 листопада, співробітники Служби безпеки України проводили обшуки у квартирі скандального львівського активіста Остапа Стахіва на вулиці Франка, 60.

Про це повідомили в інстаграм-спільноті «Білий лев», опублікувавши відео.

На ролику можна побачити, що у квартирі Стахіва та у під'їзді зібралось чимало людей. На відео також видно працівників СБУ в касках, а також медиків і людей в цивільному одязі.

«Вголос» веде пряму трансляцію з місця події.

 

 

За попередніми даними, причиною обшуку ковід-дисидента Стахіва стала ухвала суду.

Обшуки у будинку активіста почались близько 12:00.

Після обшуків СБУ вручила підозру Остапові Стахіву. Про це повідомив Василь Мись у фейсбук.

«Ця особа на широкі маси веде деструктивну інформаційну діяльність, очолює мітинги антивакцинаторів, вривається у школи та лікарні, де стверджує, що коронавірусу не існує. Примітно, що компанію Стахіву в його «боротьбі» складала проросійська нечисть, зокрема, відверті українофоби», - йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, як писав "Вголос", раніше депутат ЛМР Ігор Шолтис звернувся в Службу безпеки України, якій повідомив про антивакцинаторські дії Стахіва. Шолтис вважає, що активність Стахіва може призвести до повалення конституційного ладу в Україні. Депутат також заявив, що дії одіозного журналіста можуть координуватися спецслужбами Росії, тому просить СБУ притягнути провокатора до відповідальності.

ІА "Вголос": НОВИНИ