У інтерв'ю, яке розміщене на сайті міської ради, Григорій Пустовіт вважає, що дії депутата Павла Данильчука, який під час сесії міської ради 28 лютого приніс колонки і увімкнув музику – це пропагандистська картинка для російського телебачення.

«Дійшло до того, що м. Луцьк із великим задоволенням знову показує російське пропагандистське телебачення, де «герой нашого часу» – все той же Павло Данильчук! Я не буду оцінювати ті кадри з Театрального майдану, але невже цього виявилось недостатньо і виникла дика потреба організувати для російського телебачення бійку в сесійному залі на тлі прапорів України та Європейського Союзу. Досі не розумію: як депутат Данильчук публічно міг вдарити мене в обличчя, перейти на образи та почати «тикати» мені?! Я за віком йому в батьки гожусь... Та й вагові категорії в нас надто різні: в Павла Данильчука більша на кілограмів сорок! І в чому ж причина? У тому, що я четвертий раз не поставив на голосування його пропозицію, яка з трьох попередніх голосувань не набрала необхідної підтримки інших депутатів?», – нарікає Григорій Пустовіт.

Також Григорій Пустовіт поскаржився, що депутат Павло Данильчук мавпує методи Партії регіонів, приносячи на сесію міської ради колонки для того, щоб заглушити опонентів. Водночас, він жодним словом не охарактеризував вперте прагнення правлячої більшості протягнути через сесію скандальне земельне питання щодо дерибану 2 га землі та залучення до цього процесу муніципалів.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ