О 18:40 розпочнеться прямий ефір проекту «Говорить Великий Львів» на телеканалах НТА та ЕСПРЕСО, а також у соцмережах.

Ексклюзивне інтерв‘ю із секретарем РНБО. Вже завтра о 18:40 у проєкті «Говорить Великий Львів» Олексій Данілов розкаже, як далі будуть розгортатися події на полі бойових дій, коли настане повноцінний перелом у війні та чому українцям слід очікувати затяжної війни. Також Олексій Данілов розповість, як Україна готувалася до повномасштабного вторгнення ще у 2019 році та чому путін не зупиниться за будь-яких обставин. 

У День Незалежності України ворог посилює терор мирного населення. Не так ми уявляли відзначення цього свята. Сьогодні окупанти обстрілюють Харківщину. Пошкоджені приватні будинки та інфраструктура. Терористи погрожують обстріляти і урядовий квартал у Києві. Та Україна відважно б’ється за свою землю і свою волю. 

 Чи досягла війна в Україні поворотного моменту? Чого чекати далі? Усе найважливіше - у четвер, 25 серпня, у проєкті «Говорить Великий Львів». Майданчик, де отримають слово і будуть почуті абсолютно всі. В ефірі телеканалів НТА та ЕСПРЕСО, а також у соцмережах. «Говорить Великий Львів» - інформаційна тероборона України.

ІА "Вголос": НОВИНИ