Українцям потрібно не панікувати, а захищати свою державу.

Такими словами відреагував на заяву про можливість тривалої війни України з росією секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

Західні країни часто говорять про можливість тривалої війни. Партнери, ймовірно, враховують фактори, які сьогодні «є на столі».

«Вони лякаються фрагментації росії. Ми досі не отримали чіткої відповіді на питання про те, що таке наша перемога. Нам кажуть: 'Ми будемо вас підтримувати до..., і далі слова »перемога« я ніде не чув», - зауважив він.

Отже, Україні потрібно чітко зрозуміти позицію наших партнерів. Чи будуть вони йти з нами до перемоги? Або будуть підтримувати нас протягом певного часу, а потім робити висновки? 

Він наголосив, що зараз ідуть процеси, які чітко працюють на користь України, включаючи ті, що відбуваються на території рф.

«Наше завдання - залишатися стійкими, не впадати у відчай і не панікувати. Ми маємо власну роботу. Ми повинні захищати нашу державу, звільняти її від агресора. Якщо ми зупинимося на цьому шляху, то всі на нас відіграються - і не лише путін», - підсумував Данілов.

Як писав «Вголос», у Сполучених Штатах Америки зробили заяву щодо постачання зброї Україні.

ІА "Вголос": НОВИНИ