Астрологи назвали знаки Зодіаку, які люблять інтим.

Про це пише ТСН.

ОВЕН

Проявляє ініціативу, сам вибудовує стосунки. Партнера розважає, намагається отримати його розташування. У сексі важлива гра, і якщо він захоплюється кимось, то, як правило, перемагає.

Вплив на партнера - владний, вогонь кохання його зачаровує. Якщо ж він поступається, віддає, заспокоюється, то це розраховано на те, щоб отримати.

Овен все підносить, він щирий у сексі: нічого наполовину, нічого в пів серця. Прихильності його благородні, емоції – глибокі, пристрасть – величезна. Наполегливий, але може конфліктувати з партнером, якщо той грає не за його правилами.

ТЕЛЕЦЬ

Стосунки починаються повільно, дуже важливі дотики, інтимне світло, легке вино. Партнеру дає повноту почуттів, задоволення, турботу. Змушує його в хвилюватися, знає нервові центри.

Кохання Тельця підносить, звільняються приховані енергії, він може подолати всі перешкоди. Мають місце крайнощі – занадто залучається, занадто віддається, прагне до постійних тривалих стосунків. Захоплення мають труднощі, хоча в запасі у Тельця завжди є захисні компенсаторні атрибути і навіть найбезнадійнішу ситуацію він майстерно виправить.

БЛИЗНЯТА

Занадто швидкий, щоб давати, занадто захоплений, щоб планомірно рухатися до результату. Легко утримує тиск з боку партнера, може направляти, переконувати, заманювати своїми розповідями.

В особистих стосунках переважають духовність, спілкування. Дає партнерові задоволення, заспокоєння, розважає. У стосунках немає нічого сентиментального, нічого напруженого, нічого жагучого.

Намагається посилювати стосунки, привносячи оптимізм і захоплення. Встановлює зв'язки, діє з найкращих спонукань. Партнеру складно прорахувати, передбачити.

РАК

У коханні немає нічого мінливого, нічого поверхневого. Стосовно партнера виявляє повноту почуттів, щирість і турботу. Ототожнює себе з партнером, прихильності благородні, глибокі емоції.

Сексуальне життя дуже важливе, дає спокій і натхнення. Кохання мотивує представників знаку Рак, вони знають, як плекати і захищати свої почуття.

В інтимному житті присутні врівноваженість, ритм, витонченість. Деколи, Раки занадто старанні, надмірно проявляють себе, стрімкі.

ЛЕВ

Надто шляхетний, дуже сприйнятливий, ідеалістичний і романтичний. Лев театрально проявляє свої почуття, але далеко не завжди все йде за його сценарієм.

Лев не може керувати коханням, часом, чекає дуже багато чогось від стосунків. Можливий довгий пошук відповідного партнера, оскільки у представників знаку Лева, все має бути на високому рівні.

Секс - фізичний взаємообмін енергією – це кульмінація кохання для Лева. В результаті, він знаходить внутрішні сили і ставить перед собою блискучі мети.

ДІВА

Представники знаку Діви витончені в стосунках, чуттєві, витримані, досить передбачувані. Нічого нерозважливого, захопленість зберігається надовго, сексуальне життя розплановане, як і справи з інших сфер життя.

Діва – надійний, інтелектуальний, врівноважений партнер. Кохання – борг, і він в змозі впоратися з боргом. У коханні все структуровано, присутні особисті переконання і потреба в думках партнера. Пристрасть не є основним проявом кохання, тут більше проявлені розуміння і співчуття до партнера.

ТЕРЕЗИ

В інтимному житті присутній ідеалізм, уява, якості, звеличують кохання. Терези – захисник прав, як своїх, так і партнера. Має крайнощі – дає або занадто багато, або занадто мало, або повністю відданий партнеру, або повністю недосяжний.

Чим довше тривають стосунки, тим ліпше, з часом знаходяться спільні точки дотику з партнером. Потребує спокійному розвитку взаємостосунків, у підтримці партнера. Кохання дає представникам знаку Терези натхнення, впевненість, підвищення самооцінки.

СКОРПІОН

Дає насолоду партнерові, марнотратний у почуттях, прагне завоювати. Магнетичний, привабливий для протилежної статі, має витонченість, приховану силу, глибиною, контроль, задає напрям у розвитку взаємин.

Має свій унікальний стиль впливу на партнера, зовні може бути чарівним, але часто його внутрішні системи дезорганізовані. Інтимне життя для Скорпіона – сильна потреба, вона дає здатність утримувати зовнішній тиск, а також необхідні ресурси для соціальної діяльності.

СТРІЛЕЦЬ

Благородний, веселий, досвідчений в життєвих справах. Стосунки розвиваються стрімко, гонитва за ризиком додає швидкості, інтелект дає напрям.

Керується відповідальністю, знає, як зберегти захоплення і побудувати довгострокові стосунки, основою яких є чистота і піднесеність почуттів. Впоратися зі складними емоційними станами допомагають гумор і вроджений оптимізм.

Невдачі в сфері кохання переживаються досить легко, оскільки Стрільці мають силу бажання і віри у все найкраще, що і притягує до них партнерів.

КОЗОРІГ

Має великий потенціал, кохання росте і зберігається навіть у кризових ситуаціях. Час – це ключ до успіху, він дає Козорогам правильний ритм. Стосунки починаються і розвиваються повільно, але завдяки цьому стають дуже міцними.

В інтимному житті Козороги надійні, рішучі, практичні. Є сила, здатність переконувати партнера, а також чесність і почуття обов'язку. Без кохання Козороги слабшають, впадають у відчай, заплутуються у своїх життєвих орієнтирах. Тому, вони тримаються за кохання, охороняють його і досягають реалізації цілей.

ВОДОЛІЙ

Нестримний ідеалізм в стосунках, світла мета стосовно партнера. Є відчуття часу, інтуїція, знає, як підтримати, коли підтримати. Має витонченість, щоб поступитися, глибину, щоб зберегти взаємини.

З партнером повинен бути ментальний зв'язок, вона є первинною для Водоліїв. Мозок для них – найсексуальніший орган. Якщо партнер здатний мислити і генерувати ідеї, то він для Водоліїв є привабливим об'єктом. Зберігає кохання, проводить через кризи, має талант, щоб впоратися із зовнішнім тиском і захистити партнера.

РИБИ

Коли Риби закохані, вони легко піддаються впливу. Але коли трохи остигає пристрасть, стають грамотними маніпуляторами, здатними будь-яку ситуацію повернути в потрібному напрямі. Знають силу кохання, пов'язані коханням, будують його все життя.

Плин прив'язаностей рівний, емоції – глибокі, не ухиляються від обов'язків і турботи про партнера. Розуміють природу людини, знайдуть спосіб, як надихнути партнера на дії. Відсутність інтимного життя згубна для представників знаку Риб, оскільки ця енергія дає їм життєві сили, здатність творчо проявляти себе.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ