Відомий український режисер, колишній в'язень Кремля Олег Сенцов заявив, що експрезидентові України Петрові Порошенку вже час на пенсію. За словами Сенцова, Порошенко не дозволяє всім проукраїнським силам об'єднатися для боротьби із ворогами України, а відтак веде державу до краху.

Про це Сенцов заявив в інтерв'ю журналістці Яніні Соколової в програмі «Рандеву» на «5 каналі», який, до речі, належить Петру Порошенку.

Так, Сенцов сказав, що проукраїнські сили не зможуть об'єднатися для захисту України, якщо голова «Європейської солідарності» Петро Порошенко не піде у відставку. Режисер заявив, що Порошенко має величезний негативний рейтинг, тягне партію на дно і відштовхує інших від співпраці з нею.

«Якщо ти проти Порошенка — ти ворог. Це така риторика у »ЄС« і це проблема. Це роз'єднує. Це робиться не партія, це не відкритий рух..., а »секта«. За їхньою логікою, якщо ти образив Порошенка, ти немов »образив почуття віруючих", - сказав Сенцов.

Читайте також:

  • Порох в очі і жага реваншуПісля програних колишньому коміку виборів експрезидент Петро Порошенко не полишає спроб повернути собі президентську булаву і з чітко спланованою стратегією продовжує витрачати величезні гроші на свою піар-кампанію.

ІА "Вголос": НОВИНИ