Ексзаступника секретаря РНБО та колишнього першого заступника командувача Сил спеціальних операцій Сергія Кривоноса звільнили з лав Збройних сил України.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Звільнений з лав Збройних сил України... Звільнений без рапорта. Служити державі хотів, але прислуговуватись не буду та не вмію. Тому і звільнили. Кажуть »немає посад«. Хоча їх достатньо. Розумію...команда з Офісу Президента», - написав він.
Кривонос зазначив, що його звільнення - це "початок нового етапу боротьби з реаліями того безладу, який існує в армії і державі".

Він також заявив, що тепер його вже нічого не стримує, оскільки противник застосував проти нього нечесні і брудні прийоми.

«На війні дозволені всі прийоми», - додав Кривонос.

Довідка

Сергій Кривонос є генералом Збройних сил України, командувачем Сил спеціальних операцій протягом 2016-2019 років, першим заступником Секретаря РНБО України з 2019 по 2020 роки.

29 грудня 2020 року президент України Володимир Зеленський звільнив Кривоноса з посади заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Перед цим його було звільнено з посади керівника міжвідомчої Комісії з політики військово-технічного співробітництва та глави міжвідомчої групи щодо зміцнення обороноздатності України.

ІА "Вголос": НОВИНИ