Двоюрідна сестра українського кінорежисера та політв'язня Кремля Олега Сенцова Наталія Каплан обматюкала Україну та заявила, що «повертається додому».

Про це вона написала ввечері 20 серпня на своїй сторінці у фейсбук. 
 
«Н***й Україну. Здається, це найгірша країна для еміграції. Не приїжджайте сюди. 5 років пекла. А я рада, що пакую валізи та повертаюсь додому», – заявила родичка колишнього політв'язня РФ.

Після шквалу критики Наталія Каплан написала ще серію постів. У одному із них вона зазначила, що Україна посилала її «н***й» 5 років. Також сестра Олега Сенцова наголосила, що Президенту Росії Володимиру Путіну продаватись не збирається.
 
«Путіну не продамся, він для мене ворог значно довше, ніж для України», – запевнила жінка. 

У коментарях під дописами люди обурюються. Деякі користувачі припускають, що сторінку Наталії Каплан могли взламати. Утім жінка переконує: це пише вона. 
 
До слова, Наталія Каплан різко реагує на коментарі підписників, відповідаючи  ненормативною лексикою. 

На три букви Наталія Каплан послала й свого брата. Утім сам Олег Сенцов поки що ситуацію ніяк не коментує. 

До слова, у коментарях користувачі також пригадали, як змінювалися дописи Наталії Каплан про Україну з моменту її еміграції.

Наталія Каплан (справжнє прізвище – Кочнєва) – двоюрідна сестра українського кінорежисера та політв'язня РФ Олега Сенцова. Спочатку проживала в Москві та працювала журналісткою на російському телеканалі РенТВ,  а після ув'язнення Олега Сенцова емігрувала до України. Виступала на захист брата під час його ув'язнення, працювала журналісткою на «Громадському радіо». Раніше повідомляла, що має проблеми з алкоголем. 

ІА "Вголос": НОВИНИ