«Солодка парочка Тимошенко/Медведчук заблокували судову реформу: їх депутати внесли до ВРУ блокуючі постанови» , - повідомив на своїй Фейсбук-сторінці  голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін

Втім, актикорупціонер написав, що хоче «подякувати їм за це». «Бо в найгіршому розкладі блокування це лише на 1,5 місяці, а різати їх рейтинг за це ми будемо постійно. Наголошу, різати рейтинг саме Юлії Тимошенко і всій «Батьківщини», а не Сергію Власенку, чиїми руками внесено блокуючу постанову. З ОПЗЖ - аналогічно», - написав Віталій Шабунін.

Він наголосив, що між старими елітами не має жодної різниці, бо це - різні електоральні обгортки тої самої субстанції. Віталій Шабунін заявив: «Нагадую, Медвечук заводить гроші з Росії через афільований з Тимошенко банк. Як стверджують «Наші гроші», мова йде про «Укрбудінвестбанк», - РЕД). А у Власенка в тому банку рахунки».

Віталій Шабунін висловив впевненість, шо «Слуги народу» не подарують старим елітам навіть такої маленької перемоги і вже найближчим часом грохнуть блокуючі постанови». Тим не менше, антикорупціонер пообіцяв: у  понеділок запустимо таргетовану рекламу про Тимошенко і ОПЗЖ.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ