Іспанці вдома перемогли «Шахтар», а британці розгромили «Вільярреал» після виїзної поразки.

«Гірники», як і в першому матчі у Львові, знову пропустили швидкий гол. Гамейро підхопив м'яч, пропущений Малишевим, вискочив на П'ятова і пробив повз голкіпера. Ще деякий час «Шахтар» грав вкрай невпевнено, але з часом, команді Луческу вдалося притиснути суперника до воріт.

А під кінець першого тайму «Шахтар» зрівняв рахунок. Марлос отримав м'яч на правому фланзі, змістився в центр і віддав на хід Едуардо. Для хорватського бразильця не склало проблем переграти Сорию.

Другий тайм повністю позбавив надій «гірників» на вихід у фіналі. Спочатку Гамейро вийшов один на один з голкіпером, обіграв того і забив свій другий гол. А пізніше просто шикарний дальній удар вийшов у Маріано.

«Шахтар» хоч і намагався врятувати гру, створити серйозний момент так і не зміг. В результаті, у фінал Ліги Європи виходить «Севілья».

Ліга Європи. Півфінал

«Севілья» - «Шахтар» 3-1
Гол: Гамейро, 9, 47, Маріано, 59 - Едуардо, 44

«Севілья»: Сорія — Маріано Феррейра, Рамі, Каррісу, Тремулінас (Ескудеро, 73)— Крыховяк, Нзонзі — Коку, Банега Кристофоро 89), Витоло — Гамейро (Іборра, 81)

«Шахтар»: Пятов — Срна, Кучер, Ракицький, Ізмаїл — Малишев, Степаненко — Марлос (Дентіньо, 84), Коваленко, Тайсон (Бернард, 77)— Едуардо (Ньому, 84)

Попередження: Банега, Вітоло - Марлос, Ракицький, Кучер, Срна, Едуардо, Степаненко, Ісмаїлі

«Ліверпуль» - «Вільярреал» - 3:0 (перший матч - 0:1)
Голи: Соріано, 6 (аг), Старрідж, 62, Лаллана, 81

«Ліверпуль»: Міньйоле, Туре, Морено, Клайн, Ловрен, Коутінью (Аллен, 83), Джан, Лаллана, Мілнер, Фірміно, Старрідж.

«Вільярреал»: Ареола, Мусаккьо, Коста, Перес, Руїс, Дос Сантос (Бонера, 73), Піна (Трігерос, 60), Соріано, Суарес, Сольдадо (Адріан, 69), Бакамбу.

ІА "Вголос": НОВИНИ