Відомий голлівудський актор та політик Арнольд Шварценеггер розчавив на власному танку довжелезний лімузин. Він зробив це на камеру для однієї з американських телевізійних передач, йдеться у «ТСН.Ранок».

На те, щоб розчавити лімузин, у виконавця ролі Термінатора пішло декілька хвилин. Після того, як танк проїхався машиною, та стала схожою на залізний млинець.

Танк, який належить «залізному Арні», це американський M47 Patton, він важить аж 46 тонн. Такі Сполучені Штати почали виготовляти у 1950-х роках і постачали у декілька країн.

Арнольд Шварценеггер розповів, що саме таким танком керував, коли проходив службу в австрійській армії, де і отримав військовий фах механіка-водія танка.

Нагадаємо, раніше екс-губернатор Каліфорнії, американський культурист і актор Арнольд Шварценеггер розкритикував поведінку президента США Дональда Трампа на спільній прес-конференції з главою РФ Володимиром Путіним. У відеоролику, який він опублікував в Twitter, він висловив своє розчарування в Трампі, назвавши його маленьким фанатом Путіна та «маленькою мокрою локшиною».

ІА "Вголос": НОВИНИ