Вже скоро день народження вашої кращої подруги, а у вас так і не виникло в голові жодної ідеї щодо того, що ж їй подарувати? Тоді цей матеріал спеціально для вас, адже в ньому ми зібрали кілька по справжньому універсальних ідей подарунків подрузі, які точно припадуть їй до душі.

Сертифікат

Вибираючи оригінальний подарунок подрузі на день народження, радимо вам розглянути у якості варіанту подарунковий сертифікат! Адже за допомогою такої карти вона зможе відправитися в яке-небудь цікаве місце і отримати безліч яскравих вражень. Компанія bodo пропонує широкий вибір таких сертифікатів, серед яких фруктове spa, vr-квест, індивідуальний пошив нижньої білизни, балийский традиційний масаж, політ на флайборді, стоунтерапія, запис синглу, фотосесія, побачення наосліп, вино та фондю, гончарна майстерність, ексклюзивний вечір на даху і багато іншого.

Сумка або рюкзак

Усі дами знають, що багато сумок не буває, тому, ви завжди можете брати на замітку саме цей варіант для презенту подрузі. Причому, розглядати ви можете як об'ємну сумку шоппер, так і маленький клатч для вечірок. Ще один непоганий і практичний варіант - це рюкзак, який ваша подруга зможе використовувати для прогулянок, подорожей, для роботи і так далі. В цьому випадку радимо вам розглянути вироби зі спеціальними потайними кишенями, в яких вона буде носити все необхідне і не боятися за збереження своїх речей.

Набір солодощів

Якщо ваша подруга той ще ласун, то чому б не порадувати її в день народження смачним набором улюблений смаколиків? Таких наборів дійсно багато і вони бувають абсолютно різними, так що вам буде, з чого вибирати. Це можуть бути незвичайні солодощі з Китаю або Америки, капкейки, макаруни з різними смаками, набори меду або джемів, шоколадні або марципанові фігурки, корисні солодощі без додавання в них цукру, торт з побажанням тощо.

Смарт годинник

Якщо ви хочете подарувати їй щось сучасне і по справжньому практичне, то радимо вам розглянути в якості презенту саме цей варіант! Такий гаджет точно стане в нагоді вашій подрузі, адже з його допомогою вона буде не тільки знати точний час, а й зможе відстежувати дзвінки і повідомлення, знати кількість спалених калорій і пройдених кроків, відстежувати погоду, в будь-який момент порахувати свій пульс і багато іншого. Це не тільки потрібний девайс, але і стильний аксесуар, так що він точно сподобається вашій подрузі.

Піньята

Якщо ви хочете подарувати їй щось оригінальне і те, що по справжньому її здивує, то зупиніть свій вибір на такому незвичайному варіанті! Піньята - це виріб зазвичай у формі кулі, яке розбивається спеціальної битою і з неї висипаються цукерки, кульки, конфеті, подарунки, гроші і все те, що ви самі в неї покладите. Ви можете замовити такий сюрприз у професіоналів або спробувати зробити її самостійно, в будь-якому випадку, такий знак уваги точно приємно здивує вашу подругу!

Влаштуйте для своєї подруги справжнє свято, а головне, розділіть цю подію разом з нею, тоді вона точно залишиться задоволена!

ІА "Вголос": НОВИНИ