На Львівщині судитимуть 31-річну мешканку Київської області, яка працювала «кур’єром» та «складменом» на одну з Інтернет-крамниць, та займалась перевезенням, постачанням та збутом психотропів в особливо великих розмірах. Жінці загрожує позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Про це повідомила Поліція Львівщини.

"Під час затримання жінка мала з собою два поліетиленові пакети з речовиною, схожою на психотропний засіб «Амфетамін» загальною масою близько 10 кілограмів, 1350 таблеток, ззовні схожих на психотропну речовину «МДМА», електронні ваги та інші речові докази її причетності до протиправної діяльності. Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. Вартість вилучених психотропних речовин за цінами «чорного» ринку становить понад 5 мільйонів гривень", — йдеться у повідомленні.
 
Також встановлено, що зловмисниця щомісячно постачала у різні куточки України близько 20 кілограмів наркотичних засобів та психотропних речовин, орендуючи для цього квартири у різних містах України.
 
За скоєне обвинуваченій, яка перебуває під вартою, загрожує покарання – позбавленням волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

ІА "Вголос": НОВИНИ