Впродовж минулого тижня прикордонники виявили в пунктах пропуску на кордоні з Угорщиною та Румунією шістьох чоловіків, які намагалися виїхати з України за документами з ознаками підробки.

Про це повідомило Західне регіональне управління держприкордонслужби.

Чотири спроби припинили інспектори в пункті пропуску «Лужанка», що на кордоні з Угорщиною, ще дві спроби припинено в пункті пропуску «Дякове» - на кордоні з Румунією.
 
"Зокрема, жителі Чернігівщини, Сумщини, Київщини, Одещини та Закарпаття спробували перетнути кордон за військово-обліковими документами, які містили різні ознаки підробки. А житель Вінниччини, намагався виїхати в Румунію, як водій далекобійник, але мав не оформлений належним чином трудовий договір, він також не знав маршруту та взагалі – отримував відстрочку від мобілізації у зв’язку з навчанням на денній формі навчання", - йдеться у повідомленні.
.
Про наявність у діях чоловіків ознак злочину, передбаченого ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів», прикордонники надіслали повідомлення до Нацполіції.

ІА "Вголос": НОВИНИ